Home » De Winkel (in Winkel) » Nieuwe Producten

In onze "offline" winkel verkopen we naast vintage, ook leuke nieuwe producten. We hebben veel soorten kaarsen, seizoensartikelen en een aantal nieuwe boeken. 

We hebben o.a. de volgende merken in onze winkel:

 

In een dorp bij ons verderop, Terdiek,  is De Terdiekertuin gevestigd. Een super leuk tuinwinkeltje waar ze onder andere met droogbloemen super mooie kunstwerken maken. In onze winkel hebben we een aantal producten van hun hand staan. 

De Plukweide is een zelf-pluk bloemenveld aan de stadsrand van Haarlem waar bloemen op natuurlijke wijze geteeld worden. Zij telen bloemen met respect voor de natuur en het ecologisch evenwicht. De Plukweide droogt voor ons ook een aantal van die bloemen in hun eigen droogkast!

Van The Gift Label hebben we super leuke, heerlijk geurende producten in de winkel. Onder andere verkopen we verzorgingsproducten, zoals handverzorging, doucheproducten en ook babyverzorgingsproducten. Daarnaast hebben we ook nog heerlijke geurkaarsen van The Gift Label en letterkaarsjes.

Heel leuk om cadeau aan iemand te doen of om jezelf te verwennen. Kom in de winkel kijken voor het uitgebreide assortiment.

Meri Meri maakt stijlvolle feestartikelen, cadeaus en kinderaccessoires. Als je een kinderverjaardag in de planning hebt, een babyshower of elke andere gelegenheid, Meri Meri heeft er de producten voor om er een geslaagd feest van te maken. 

In de winkel hebben we kaarten, cake toppers, servetten, speelgoed, en nog veel meer!

Almedahls is een bedrijf uit Zweden opgericht in 1846. Zij ontwikkelen en produceren uitsluitend Scandinavische producten voor in huis. De designs die worden gebruikt op de producten zijn gebaseerd op klassieke Scandinavische ontwerpen, maar dan weer eigentijds gemaakt. 

We verkopen dienbladen, voorraadblikken, theedoeken, plaids en nog veel meer van Almedahls in onze winkel. Kom langs om de collectie te komen bekijken!